Truckrun Haarlemmermeer – Stichting het reservewiel

Afgelopen zaterdag, 24-09-2016,  reden er  weer 12 vrachtwagens van Den Breejen Logistiek mee met de truckrun van de bewoners van de Cruquiushoeve. Een rondrit door de Haarlemmermeer met ongeveer 100 vrachtwagens.

Den Breejen Logistiek reed dit jaar voor de 6e keer mee,  het was wederom een fantastische dag zowel voor bewoners als chauffeurs! Met na de rit een bbq en live muziek voor de bewoners en de chauffeurs .

Voetbal Tenue voor Keniaans Weeshuis

De weeshuizen in Kenia zijn heel blij met de tenues van A den Breejen, A den Breejen was hoofdsponsor bij Alphense Boys, tegenwoordig is Den Breejen Infra Subsponsor.
De tenues en trainingspakken zijn naar een weeshuis in Afrika gestuurd.
Trots poseert hier het winnende team in de nieuwe tenues met beker, zij wonnen The Green Park Cup. Geweldig om deze blije kinderen te zien!

Projectreis Ethiopië

In 2003 en 2006 is een indrukwekkende projectreis gemaakt naar de Ethiopische projecten in Addis Abeba en Gambella. Er werd onder meer ervaren hoe iedere euro goed besteed wordt en dat het werk van partner Hope erg belangrijk is voor de bevolking van de armste gebieden van het land. Wij zetten ons momenteel in voor het Hope University College. Daarnaast worden een aantal wees- of halfweeskinderen in Gambella-City gesponsord. In september 2010 hopen wij bij de opening te zijn van het voor de Hoorn van Afrika indrukwekkende project: Hope University College.

Den Breejen Infra 3 jaar langer hoofdsponsor!

September 2016
Afgelopen week is het bestuur tot overeenstemming gekomen met Den Breejen Infra over de sponsoring van voetbalvereniging VEW uit Heemstede in de komende drie jaar.

Het bedrijfsleven en netwerken: een prima combinatie om in te zetten voor ontwikkelingswerk

Den Breejen Infra is een van de initiatiefnemers van RegioOndernemers, netwerken tegen armoede. Wij richten ons op het werven van fondsen op de zakelijke markt waarbij in belangrijke mate gebruik wordt gemaakt van het eigen netwerk. Bovendien ontwikkelen wij bewustwordingsactiviteiten richting het bedrijfsleven. De fondsenwervingsactiviteiten zijn gekoppeld aan een specifieke projecten. Op deze manier kunnen wij de financiering op de voet volgen.

Ruim € 66.500 voor vakonderwijsprogramma Sierra Leone
In 2003 kwamen in Katwijk een aantal ondernemers bij elkaar die het plan opvatten om een ondernemersplatform op te richten voor kleinschalige hulpprojecten. Het eerst initiatief kreeg de naam BOK, Betrokken Ondernemers Katwijk. Het platform wil ondernemers uit de regio bewust maken van armoedebestrijding. Netwerken, fondsenwerving en het monitoren van de verzamelde gelden nemen een belangrijke rol plaats in binnen de vrijwilligersorganisatie.

Wat begon met BOK heet nu RegioOndernemers en maakt onderdeel uit van stichting Woord en Daad. Anno 2011 zijn er in 12 regio´s ondernemersgroepen actief, in totaal doen bijna 400 bedrijven mee. De Katwijkse ondernemers maken deel uit van RegioOndernemers Duin & Bollenstreek. Ze halen geld bij elkaar door het heffen van lidmaatschap – ondernemers betalen €1000 / jaar om mee te doen – en met het organiseren van aansprekelijke evenementen.

Eerder werd Afslag Katwijk en Afslag Lisse georganiseerd, vrijdag 18 november vond Afslag Noordwijk plaats. Netwerken, dineren een kavelverkoop voor het goede doel stond tijdens de gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin centraal. Ruim honderd ondernemers waren aanwezig. De veiling voor het goede doel, een vakonderwijs-programma in Serra Leone, bracht het mooie bedrag van €66.049 op. Meer informatie over RegioOndernemers: www.woordendaad.nl.

op de foto: Arjo den Breejen en Arie Balkenende, veilingmeesters van Afslag Noordwijk, overhandigen de opbrengst aan Hans van Rhijn, voorzitter RegioOndernemers Duin & Bollenstreek.